خانه هنرکده آموزش بافتنی بافتنی و آموزش بافت چین ساده روی لباس یا جوراب


بافتنی و آموزش بافت چین ساده روی لباس یا جوراب
1401/12/02 بازدید 9107 نشان کردن 0 دیدگاهآپدیت 1401/12/02
لینک کوتاه :
https://rozbano.com/6507

خب از سری آموزش های بافتنی، امروز با یک آموزش کاربردی دیگر در خدمت شما همراهان عزیز هستیم. در ادامه می خواهیم شما عزیزان را با نحوه بافت چین ساده روی لباس یا جوراب آشنا کنیم. امیدوارم بکه این مطلب برای شما کاربردی باشد.

 

https://up.rozbano.com/view/3604957/Plain%20pleated%20fabric%20on%20clothes%20or%20socks%20tutorial.jpg

بافتنی و آموزش بافت چین ساده روی لباس یا جوراب

 

 

ویدئو آموزش بافت چین ساده روی لباس یا جوراب:

ویدئو آموزش بافت چین ساده روی لباس یا جوراب

 

 

توضیح بافت چین ساده روی لباس یا جوراب:

۱_ ابتدا از روی بافت جایی که می خواهیم چین قرار بگیرد، دونه می گیریم. سپس نخ اضافه کرده و تمام دانه ها را تا انتهای رج به زیر می بافیم.

۲_ رج پشت بافت تمام دانه ها را از رو می بافیم منتها قبل از بافت هر دونه، یک دونه اضافه می‌ کنیم (یعنی یک بار نخ روی میل می گیریم سپس دونه بعدی را از رو می بافیم).

۳_ رج روی بافت، به صورت یکدانه زیر و یکدانه رو می بافیم بدون دونه اضافه کردن. یعنی دونه های اضافه شده را به رو و بقیه دانه ها را به زیر می بافیم.

۴_ رج پشت بافت دوباره دونه های رو از رو و دونه های زیر را از زیر می بافیم یعنی دونه ها رو هر جور که می بینیم می بافیم.

۵_ رج روی بافت دونه های رو را معمولی از رو می بافیم ولی دونه های زیر را از داخل هر کدام سه دانه بیرون می کشیم، یعنی یکبار دونه را از زیر می بافیم ولی دونه را از میل سمت چپ خارج نمی‌کنیم، یکبار نخ روی میل می گیریم یا دونه اضافه می کنیم و دوباره همان دونه را از زیر می بافیم حالا دونه را از میل سمت چپ خارج می کنیم و دونه بعدی که رو هست را از رو می بافیم بدون دونه اضافه کردن.

۶_ رج پشت بافت تمام دونه ها از زیر.

۷_ رج روی بافت که در اینجا رج اخر هست تمام دونه کور می شوند مانند فیلم یعنی دو دونه اول رو دوتا یکی از رو می بافیم، دوباره دونه بافته شده را به میل سمت چپ بر می گردانیم و با دونه بعدیش با هم از رو می بافیم و تا انتها.

 

منبع: کلبه بافتنی (https://t.me/kolbehbaftan)


مشکلات احتمالی مانند عدم نمایش ویدیو یا نواقص احتمالی دیگر را با دکمه "گزارش خرابی" اطلاع دهید

کپچا
مطالب مرتبط
ثبت دیدگاه
کد امنیتی