خانه هنرکده آموزش شمع سازی ساخت جا شمعی با بطری


ساخت جا شمعی با بطری
1396/01/11 بازدید 485 نشان کردن 0 دیدگاهآپدیت 1396/02/07
لینک کوتاه :
https://rozbano.com/3509

ساخت جا شمعی با بطری عنوان آموزشی ساده و کاربردی است از بخش آموزش شمع سازی رزبانو که قصد داریم در ادامه به شما ارائه دهیم پس برای دیدن آموزش همراه رزبانو باشید.

بطری های آب معدنی خالی را دور نریزید. به راحتی با یک روش ساده می توانید یک جاشمعی زیبا برای تزیین میز غذاخوری تان درست کنید.

https://up.rozbano.com/view/2135093/rozbano-49.jpg

با بطری آب معدنی یک جاشمعی زیبا درست کنید

بطری های آب معدنی از لوازمی هستند که در هر خانه ای به وفور یافت می شوند. اما قبل از دور ریختن بطری های آب معدنی دست نگه دارید. به راحتی با روش زیر می توانید یک جاشمعی زیبا به شکل گل در رنگ های مختلف درست کنید.
قسمت بالای آب معدنی را با چاقوی نوک تیز به دقت و صاف ببرید.

https://up.rozbano.com/view/2135094/rozbano-49-1.jpg

ساخت جاشمعی با بطری

با خط کش و ماژیک به فاصله های 2 سانتی متری روی لبه بریده شده علامت گذاری کنید. سپس دالبرهایی را روی بدنه بریده شده بطری به شکلی بکشید که پایین ترین قسمت دالبرها دقیقا وسط فاصله هایی که مشخص کرده بودید قرار بگیرد.

https://up.rozbano.com/view/2135096/rozbano-49-2.jpg

نحوه درست کردن جاشمعی با بطری


با قیچی نوک باریک با دقت دالبرها را مانند شکل از بطری جدا کنید. بعد از جدا کردن کامل، فاصله بین گلبرگ ها را تا انتهای بطری ببرید که گلبرگ ها از هم جدا شوند.

https://up.rozbano.com/view/2135097/rozbano-49-3.jpg

مراحل درست کردن جاشمعی با بطری

با دست و با دقت بسیار گلبرگ ها را از هم باز کرده و حالت خمیده به آن ها بدهید.

https://up.rozbano.com/view/2135095/rozbano-49-4.jpg

روش درست کردن جاشمعی با بطری

با رنگ دلخواه تان گلبرگ ها را رنگ آمیزی کنید. بعد از خشک شدن رنگ، روی آنها را اسپری براق کننده کیلر بزنید.

https://up.rozbano.com/view/2135099/rozbano-49-5.jpg

آموزش درست کردن جاشمعی با بطری

درست کردن جاشمعی با بطری آب معدنی

https://up.rozbano.com/view/2135100/rozbano-49-6.jpg

آموزش ساخت جاشمعی با بطری

گردآوری شده در: بخش هنرکده رزبانو

منبع : seemorgh.com


مشکلات احتمالی مانند عدم نمایش ویدیو یا نواقص احتمالی دیگر را با دکمه "گزارش خرابی" اطلاع دهید

کپچا
مطالب مرتبط
ثبت دیدگاه
کد امنیتی