دسته بندی های آموزشی

آخرین نظرات کاربران

صادق
1404/09/21
«سلام دوست عزیز خیلی خوشحالیم که آموزش براتون مفید و راحت بوده، مرسی از انرژی خوبتون و محبت‌تون به رزبانو، اگر دوست داشتید آموزش‌ های بیشتری از خیاطی و دوخت وسایل کاربردی ببینید، حتماً از تمامی صفحات سایت دیدن بفرمایید. مهرتون باعث دلگرمی ماست»
طاهره
1404/09/19
عالی بود ممنون خیلی راحت و روان توضیح دادین خدا خیرتون بده ❤🙏
صادق
1404/09/17
سلام و عرض ادب هدف ما در سایت رزبانو ایجاد زمینه برای کسب درآمد در خانه می باشد خوشحالیم که در این راه موفق بوده ایم.
صادق
1404/09/17
سپاس فراوان از شما همراه رزبانو، و تشکر از دوست عزیز سازنده ویدئو آموزشی که اجازه انتشار رو به ما دادن تا شما عزیزان بتونید از این آموزش بهره کافی رو ببرید.
صادق
1404/09/17
خواهش می کنم دوست عزیز خوشحالیم که این مطلب از سایت رزبانو مورد پسند شما واقع شده.
مژگان کوتی عرب
1404/09/16
سلام و خسته نباشید خدمت هنرمند عزیز و گرامی.بابت آموزش های خوب و کاربردیتون ازتون تشکر میکنم و از خداوند برای شما و همه ی عزیزانی که هنرشون رو بی هیچ منتی به هموطنانشون ارائه میدن آرزوی سلامتی همیشگی و موفقیت روزافزون دارم. در پناه خداوند باشید.
فهیمه پوربابا
1404/09/16
خدا رحمتشون کنه خیلی خوب آموزش دادید ممنون
ز
1404/09/16
عالی بود ممنونم خیلی صدا و تصویر با کیفیت بود
صادق
1404/09/16
سلام دوست عزیز حتماً توضیح ساده‌ تر و روشن‌ تری درباره طرح وسط پلیور می‌ دم تا راحت بتونید ببافید. 🔹 طرح وسط پلیور چطور بافته می‌ شود؟ در جلوی پلیور، وسط کار یک نوار بافت پیچ قرار دارد. این نوار از سه قسمت تشکیل شده: ۶ دانه زیر – ۳ دانه رو – ۶ دانه زیر یعنی ترتیب دانه‌ ها این‌ طور است: ۶ تا زیر | ۳ تا رو | ۶ تا زیر دو تا پیچ در این قسمت وجود دارد: یک پیچ برای ۶ دانه اول یک پیچ برای ۶ دانه آخر و سه‌تا دونه‌ ی وسط (۳ رو) بین این دو پیچ قرار می‌ گیرند 🔹 روش بافت پیچ‌ ها برای بافت پیچ‌ های ۶تایی: هر ۸ تا ۱۰ رج یک‌بار پیچ را بیندازید پیچ‌ انداختن یعنی ۳ دانه اول را جلو یا پشت کار نگه دارید، ۳ دانه بعدی را ببافید، بعد برگردید و ۳ دانه نگه‌ داشته‌ شده را ببافید. (اگر تازه‌کار هستید بهتره پیچ را رو به یک طرف بندازید تا کار ساده‌تر باشد.) 🔹 نکته کم کردن دانه‌ ها در متن آموزش گفته شده: «در قسمت وسط… یک رج در میان از ۶ دانه یکی کم کنید تا به ۳ دانه برسد» این یعنی وقتی به قسمت یقه رسیدید، برای اینکه طرح وسط تیز و جمع‌ تر به یقه برسد، از هر سمت پیچ ۶تایی هر رج در میان یک دانه کم می‌ کنید. در نتیجه پیچ پهن به‌ تدریج تبدیل به ۳ دانه می‌ شود و فرم زیباتری در یقه ایجاد می‌ کند. 🔸 خلاصه خیلی ساده: وسط پلیور: ۶ زیر + ۳ رو + ۶ زیر پیچ‌ ها روی دوتا ۶تایی‌ ها اجرا می‌ شن بین پیچ‌ ها فقط ۳ تا رو بافته می‌ شود نزدیک یقه از دو طرف پیچ، دانه‌ ها را کم می‌ کنید تا باریک شود.
صادق
1404/09/16
سلام دوست عزیز سؤال‌ تون کاملاً به‌جا و مهمه، خوشحالم که پرسیدید تا موضوع براتون روشن بشه. در آموزش کلاه، عدد ۴۵ دونه فقط مخصوص بخش پیچ طنابی هست و به معنی تعداد کل دونه‌ های کلاه نیست. برای شروع بافت باید تعداد دونه‌ ها را بر اساس دور سر خودتان محاسبه کنید. ✔️ روش درست کار اینه: اول دور سر را اندازه بگیرید (مثلاً ۵۵ سانتی‌متر). نمونه بافت (گِیج) بگیرید؛ یعنی ۱۰ سانت ببافید و ببینید چند دانه در ۱۰ سانت جا می‌ شود. مثلا اگر در ۱۰ سانت = 20 دانه شد → یعنی هر ۱ سانت = 2 دانه حالا: تعداد دانه مورد نیاز برای دور سر = دور سر × تعداد دانه در هر سانت مثال: ۵۵ سانت × ۲ دانه = ۱۱۰ دانه حالا این ۱۱۰ دانه را باید طوری تقسیم کنید که بخش پیچ (۴۵ دونه) و بخش‌های ساده کنار آن به‌ درستی قرار بگیرند. یعنی: ۴۵ دونه مخصوص پیچ + بقیه دونه‌ ها برای بافت ساده اطراف پیچ ✔️ نکته مهم تعداد کل دونه‌ ها هرگز مساوی ۴۵ نیست. عدد ۴۵ فقط عرض خودِ پیچ است. اگر بخواهیم خیلی خلاصه بگیم: نه! کسی که دور سرش ۵۵ هست، نباید ۱۰۰ دونه فقط بر اساس ۴۵ دونه پیچ سر بیندازه. اول باید کل دونه‌ها را با توجه به دور سر محاسبه کنید، بعد ۴۵ تا از آن برای پیچ در نظر گرفته می‌ شود.
صادق
1404/09/16
سلام دوست مهربانم از پیام پرمحبت و انرژی‌ بخش شما بی‌ نهایت سپاسگزارم. خوشحالم که آموزش‌ ها برای شما مفید بوده و توانستید قدم‌به‌قدم همراه با ویدئو به نتیجه‌ ی دلخواه برسید. هدف ما همیشه این بوده که حتی دوستان مبتدی هم بتوانند بدون سردرگمی یک بافت زیبا و تمیز تجربه کنند. خوشحالم که امکان دانلود ویدئو برای شما کاربردی بوده و همراه شما در مسیر یادگیری هستیم. برای شما سلامتی، شادی و بهترین‌ها را آرزو می‌کنم. در پناه خداوند مهربان باشید.
صادق
1404/09/16
سلام خواهش می کنم دوست عزیز و همراه همیشگی سایت رزبانو. خدا سازنده ویدئو رو هم بیامرزه که به ما اجازه دسترسی به کاربران رزبانو به این آموزش رو دادن.
نرگس
1404/09/15
سلام برای بافت این کلاه ینی باید اندازه دکر سر دونه سر بندازیم آخه نوشتید ۴۵ تا فقط برای پیچ ها مثلا کسی که دور سرش ۵۵ هستش باید ۱۰۰ تا دونه سر بندازه یا نه چطوریه من متوجه‌نمیشم
فرزانه ابوالحسنی
1404/09/15
سلام دوست عزیز من میخواستم ازتون تشکر کنم برای آموزش جامع و اررشمندتون که بسیار عالی و ممنونم که گام به گام توضیح میدید اگر مبتدی هم آدم باشه راحت میتونه ببافه و بازم ازتون تشکر میکنم که گزینه بارگیری رو در ویدئو تون قرار میدید که من میتونم اونو دانلود کنم و موقع بافت قدم به قدم با شما برم تا بافت زیبا و درستی تجربه کنم براتون بهترینها رو آرزو دارم در پناه خداو ند باشید
ح . ا. تهران
1404/09/15
سلام . خیلی قشنگ آموزش دادید . ساک زیبا و کاربردی دوختیید. احسنت . روح پدرتون شاد .‌
صادق
1404/09/14
سلام خواهش می کنم دوست عزیز
فرشته محروم شهرکی
1404/09/14
عالی بود ، موفق باشید .
صادق
1404/09/14
خواهش می کنم دوست عزیز

در ادامه اين مطلب از رزبانو بیوگرافی و تصاویر جدید بیتا سحر خیز بازیگر به نام سینما را مشاهده نماييد.

بیتا سحر خیز بازیگر ایرانی است که دختر حسین سحر خیز بازیگر نام آشنا می باشد. بیتا سحر خیر بازیگر محبوب و بدون حاشیه ایران است.بیتا سحرخیز متولد ۲۱ آذر ماه ۱۳۶۱ در تهران می باشد.او فارغ التحصیل رشته کارشناسی دبیری از دانشگاه تاکستان است.

وی فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۸۵ با فیلم نسکافه داغ داغ آغاز کرد.وی پیش از این نیز در کلاس های بازیگری امین تارخ نیز شرکت کرده بودبیتا سحرخیز تا کنون ازدواج نکرده است و مجرد می باشد.وی با مجموعه ترانه مادری توانست به خوبی شناخته شود و بعد از آن در چندین اثر دیگر به ایفای نقش پرداخت.وی این شب ها نیز به عنوان یکی از بازیگران اصلی سریال ماه و پلنگ در نقش ملکا حضور دارد.

https://up.rozbano.com/view/1951732/rozbano-289-1.jpg

فیلمهای سینمایی بیتا سحرخیز :

نسکافه داغ داغ ۱۳۸۵ علی قوی تن
فقط چشم هاتو ببند ۱۳۸۵ علیرضا امینی
هم خانه ۱۳۸۶ مهرداد فرید
انعکاس ۱۳۸۶ رضا کریمی
نیش زنبور ۱۳۸۸ حمیدرضا صلاحمند
خبر خاصی نیست ۱۳۹۳ مصطفی شایسته

https://up.rozbano.com/view/1951733/rozbano-289-2.jpg

سریال های تلویزیونی بیتا سحر خیز

راه بی پایان ۱۳۸۶ مینا همایون اسعدیان
عید امسال ۱۳۸۸ الهام سعید آقاخانی
ترانه مادری ۱۳۸۷ نغمه ادیب حسین سهیلی زاده
بی کسی ۱۳۸۸ آرش قادری
نون و ریحون ۱۳۸۸ فرزاد موتمن
بهار، قبل و بعد ۱۳۸۸ شاهد احمدلو
گام های معلق ۱۳۸۹ شاهرخ دولکو
مهمانان ویژه ۱۳۹۰ جواد رضویان
یاور ۱۳۹۲ علی شاه حاتمی
ماه و پلنگ ۱۳۹۵

https://up.rozbano.com/view/1951734/rozbano-289-3.jpg

https://up.rozbano.com/view/1951735/rozbano-289-4.jpg

بیوگرافی و گالری تصاویر

بیوگرافی بازیگران زن ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *